sibjo.com - HAJDINI COMpany - PRISHTINE - FUSHEKOSOVE - KOMORAN

Kompania

HAJDINI COMpany

Nena Terez
PRISHTINE - FUSHEKOSOVE - KOMORAN
Republika e Kosoves
Tel.:044/673-799
Fax.:038-/534-125
E-Mail.:hajdini_com@hotmail.com

lloj / Kategoria biznesi

Mobileri

Pronari

Zotėri Mikend Hajdini

Shikoni nė hartė

Foto

Personat kontaktues

Informacioni i biznesit

Informacione rreth produkteve

Download

Menyra e Pagesave


Kontaktoni HAJDINI COMpany ne PRISHTINE - FUSHEKOSOVE - KOMORAN
Kontaktoni nga HAJDINI COMpany ne PRISHTINE - FUSHEKOSOVE - KOMORAN
Formulari per Kontakt
Dėrgoni njė Mesazh
dhe mos harroni tė komentoni nėse dėshironi qė t'ju rikontakton kompania "HAJDINI COMpany"

Faliminderit! Mesazhi juaj ėsht derguar.

Emri:
Mbiemri:
Tel-Nr.:
Email.:
Mesazhi juaj.: